Vanzare terenuri Brasov, vand teren Brasov, terenuri de vanzare, teren, oferte agentii, oferte particulari, oferte imobiliare, tranzactii imobiliare, afaceri imobiliare, portal imobiliare

 
www.terenuri-online.net
agentii imobiliare anunturi particulare
terenuri-online harta site
Vanzare terenuri
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Alba
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arad
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arges
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bacau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bihor
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bistrita-Nasaud
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Botosani
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Braila
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Brasov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bucuresti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Buzau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Calarasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Caras-Severin
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Cluj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Constanta
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Covasna
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dimbovita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dolj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Galati
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Giurgiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Gorj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Harghita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Hunedoara
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ialomita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Iasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ilfov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Maramures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mehedinti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Neamt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Olt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Prahova
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Salaj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Satu-Mare
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Sibiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Suceava
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Teleorman
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Timis
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Tulcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Valcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vaslui
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vrancea
cautare terenuri
harta vand teren
Vanzare terenuri din judetul Brasov - Oferte particulari

Vezi Oferte Agentii (0)OFERTE PARTICULARI (155)

   1    2  3  4  5   >>

Terenul propus spre vanzare este situat intre Harman si Tarlungeni, la circa 700 metri distanta de c  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat intre Harman si Tarlungeni, la circa 700 metri distanta de cartierul de vile noi Izvor. Este situat la circa 300 metri adancime de drumul principal ce leaga cartierul Izvor de comuna Harman (drumul ce pleaca din DJ Brasov-Tarlungeni si ajunge in spatele garii Harman si iese in sensul giratoriu de la intrarea in comuna Harman, drum in curs de asfaltare, se lucreaza la el, urmand ca cel tarziu in martie 2018 sa fie complet asfaltat. Fata de DN 11 (Brasov-Bacau) este la o distanta de 2,5 km si fata de DJ Brasov-Talungeni la 3 km. Fara de Municipiul Brasov se situeaza la o distanta de 7,5 km si la 6,5 km fata de Ocolitoarea Brasovului, accesul catre acestea fiind foarte usor pe drumuri care nu sunt intens circulate. Suprafata: 36.300 mp cu deschidere de 502 metri la un drum principal si de 73 metri la un drum secundar. Utilitati: curent de 20 kV trece pe langa teren, iar conducta cu apa trece la circa 300 metri de teren. Terenul este extravilan arabil, momentan se preteaza pentru dezvoltare de ferme agricole sau parc fotovoltaic - se pot obtine fonduri europene in acest sens, insa la ritmul in care se dezvolta zona, in cativa ani se poate dezvolta un cartier rezidential, prin intocmirea unui P.U.Z. Terenul se vinde in intregime, NU SE PARCELEAZA !!! Panorama este deosebita, de pe teren se pot observa in zilele senine Muntii Buzaului, Piatra Mare, Tampa, Postavarul, Bucegi si Piatra Craiului. Terenul este afectat in portiunea din spate pe un colt(circa 2000-3000 mp) de liniile de medie tensiune, insa la intocmirea oricarui P.U.Z. se solicita ca 5 % din teren sa aibe destinatia de "spatii verzi". Pret - 60.000 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Harman Tarlungeni
Pret: 60000 Euro
detalii

Particular, vand 2500 MP pe strada Podul Lui Grid nr. 62 in zona Schei a Brasovului. De curand s-a m  OFERTA :  Particular, vand 2500 MP pe strada Podul Lui Grid nr. 62 in zona Schei a Brasovului. De curand s-a mai amenajat un drum de acces pana in dreptul terenului. Terenul ofera privelisti minunate (priveliste panoramica) asupra muntelui Tampa si Centrului Istoric al Brasovului. Acces la utilitati: electricitate, apa, canalizare. Front minim 22 metri. Accesul la teren se face din centrul vechi din strada Podul lui Grid si din parcarea Belvedere, de pe drumul catre Poiana Brasov. Exista PUZ aprobat.
Localitate: Brasov
Pret: 50 Euro / pe MP
detalii

Vand teren 27.900 mp,faneata in extravilan, deschidere- 60 metri, in orasul Codlea la iesire spre Si  OFERTA :  Vand teren 27.900 mp,faneata in extravilan, deschidere- 60 metri, in orasul Codlea la iesire spre Sibiu se face dreapta din drumul national pe langa institutul" Avicola" apoi se trece calea ferata pe langa institutul" Penes Curcan " si unde se termina drumul betonat se merge in continuare pe drum pietruit 800 metri apoi se face stanga catre lacurile de agrement 700 metri si apoi dreapta pe langa canal 600 metri si terenul este pe partea stanga. 500m pana la lacuri
Localitate: codlea
Pret: 1 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Bran, satul Poarta, la circa 700-800 metri adancime de as  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Bran, satul Poarta, la circa 700-800 metri adancime de asfalt, in apropiere de pensiuni si case de vacanta. Suprafata: 13.000 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa si curent la circa 100-150 metri distanta de teren. Pe o distanta de 100-150 metri este necesara amenajarea drumului de acces, acesta existand in acte, insa la ora actuala este impracticabil. Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului, Magura Codlei, dar si Branul. Datorita pozitiei lui, terenul este foarte intim, neexistand nicio posibilitate ca vreun vecin sa obtureze privelistea. Potentialii vecini ar fi la o distanta considerabila fata de acest teren. Pret - 12 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Bran
Pret: 12 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Pestera, cu deschidere la drumul asfaltat principal al sa  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Pestera, cu deschidere la drumul asfaltat principal al satului, la circa 3-400 metri distanta de biserica mergand inspre hotel Nobilis. Suprafata: 10.000 mp cu deschidere de 84 metri lineari la asfalt. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa, gaz si curent electric langa teren Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului, fiind una din cele mai frumoase pozitii din zona. Datorita pozitiei lui unice si a faptului ca este in panta nu exista nicio posibilitate ca vreun vecin sa obtureze privelistea, indiferent de natura constructiei pe care acesta ar realiza-o. Pret - 15 euro/mp negociabil. Terenul se poate parcela doar in 2 parcele de 5000 mp, nu se parceleaza in suprafete mai mici. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Pestera
Pret: 15 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Moieciu, la iesirea din sat Cheia inspre Moieciu de Sus.
 OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Moieciu, la iesirea din sat Cheia inspre Moieciu de Sus. Suprafata: 23000 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa si curent la limita terenului. Terenul este unic datorita faptului ca este inconjurat de padure de brazi, fiind un platou deosebit, ascuns de lume. Platoul este situat undeva la 50-60 metri deaspura drumului, pentru a se ajunge sus pe el este necesara amenajarea unui drum pe o panta foarte accentuata, fiind nevoie de o investitie consistenta. Insa odata ajuns sus pe platou, pozitia este uimitoare, iar privelistea de nedescris in cuvinte, asa cum se vede si in poze. Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului, fiind o pozitie unica in zona. Datorita pozitiei lui, nu pot exista vecini. Terenul este despartit de dumul asfaltat ce merge spre Moieciu de Sus de paraul Turcul. Pret - 25 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Moieciu de Sus
Pret: 25 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat Fundatica la circa 2 km distanta de drum asfaltat cu acces p  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat Fundatica la circa 2 km distanta de drum asfaltat cu acces pe drum pietruit. Suprafata: 22.500 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. Deschidere: 100 metri lineari Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: curentul electric este pe teren, iar tot pe teren regasim un izvor a carui apa curata si cristalina poate avea uz menajer. Panorama este superba, terenul fiind inconjurat de padure La capatul din jos al terenului regasim un parau de munte a carui apa poate fi captata pentru o pastravarie. Datorita pozitiei lui unice si a faptului ca este in panta nu exista nicio posibilitate ca vreun vecin sa obtureze privelistea, indiferent de natura constructiei pe care acesta ar realiza-o. Ca vecinatati in stanga avem padurea de brazi, peste drum padurea de brazi si o proprietate privata ascunsa vederii, iar in dreapta este un teren liber. Ca vecini regasim: veverite, caprioare si ursuleti. Terenul se poate cumpara si in 2 suprafete: 12500 mp sau 10.000 mp, in suprafete mai mici nu se parceleaza. Pret - 12 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Fundatica
Pret: 12 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Fundata, la circa 30 metri adancime de drumul principal a  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Fundata, la circa 30 metri adancime de drumul principal asfaltat al comunei. Suprafata: 5000 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa si curent la circa 30 metri distanta de teren. Drumul de acces pe distanta de 30 de metri necesita amenajare. Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului, fiind una din cele mai frumoase pozitii din zona. Pret - 20 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Fundata
Pret: 20 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Bran, sat Poarta, la circa 700-800 mp, in zona complexulu  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Bran, sat Poarta, la circa 700-800 mp, in zona complexului de vile Edelweiss si la circa 700-800 metri de partia de schi Zanoaga. Suprafata: 2000 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. La cerere sa poate oferi o suprafata mai mare, putand a se ajunge la 3-4000 mp. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa si curent in fata terenului. Drumul de acces este pietruit pana teren. Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului.. Pret - 18 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Bran
Pret: 18 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Moeciu, sat Drumul Carului, la circa 150 metri distanta d  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Moeciu, sat Drumul Carului, la circa 150 metri distanta de DN 73 ce leaga Brasovul de Pitesti. Suprafata: 3700 mp, avand o deschidere larga si o forma generoasa, pretabila pentru orice tip de constructie. Destinatie: casa de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Terenul este intravilan. Utilitati: apa si curent la circa 10 metri distanta de teren. Drumul de acces este pietruit pana la circa 20 metri distanta de teren, Mai exista un drum de acces privat care da direct in teren, insa acesta ar necesita o amenajare mai serioasa, in asa fel incat sa se poata ajunge pe teren cu microbuze sau autobuze pentru turisti. Panorama este superba, se vad atat muntii Bucegi cat si Piatra Craiului, fiind una din cele mai frumoase pozitii din zona. Datorita pozitiei lui unice si a faptului ca este usor in panta nu exista nicio posibilitate ca vreun vecin sa obtureze privelistea, indiferent de natura constructiei pe care acesta ar realiza-o. Pret - 19 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Moieciu
Pret: 19 Euro / pe MP
detalii


   1    2  3  4  5   >>
harta vanzare terenuri

Reclama 120 x 150 px

Camasi si costume barbatesti

Mansardari

Reclama vanzare terenuri - verticala