Vanzare terenuri Brasov, vand teren Brasov, terenuri de vanzare, teren, oferte agentii, oferte particulari, oferte imobiliare, tranzactii imobiliare, afaceri imobiliare, portal imobiliare

 
www.terenuri-online.net
agentii imobiliare anunturi particulare
terenuri-online harta site
Vanzare terenuri
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Alba
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arad
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arges
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bacau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bihor
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bistrita-Nasaud
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Botosani
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Braila
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Brasov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bucuresti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Buzau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Calarasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Caras-Severin
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Cluj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Constanta
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Covasna
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dimbovita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dolj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Galati
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Giurgiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Gorj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Harghita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Hunedoara
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ialomita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Iasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ilfov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Maramures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mehedinti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Neamt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Olt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Prahova
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Salaj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Satu-Mare
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Sibiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Suceava
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Teleorman
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Timis
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Tulcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Valcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vaslui
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vrancea
cautare terenuri
harta vand teren
Vanzare terenuri din judetul Brasov - Oferte particulari

Vezi Oferte Agentii (0)OFERTE PARTICULARI (161)

   1    2  3  4  5   >>

Terenul propus spre vanzare este situat in Sacele, zona Ocolitoarii Municipiului Brasov, la 178 metr  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Sacele, zona Ocolitoarii Municipiului Brasov, la 178 metri distanta de ea. Suprafata: 3000 mp cu deschidere 27 metri lineari la un drum pietruit. Terenul este intravilan si necesita intocmire PUZ pentru a se putea construi conform PUG Sacele - zona de mica industrie si depozitare. Utilitati: apa, canalizare, gaz si curent se afla la circa 700 metri distanta de teren. Panorama este superba, de pe teren se vad Muntii Tampa, Postavarul si Piatra Mare. Pret - 10 euro/mp negociabil Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Sacele
Pret: 10 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, pe Calea Bucresti, intre sediul Allview si Decath  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, pe Calea Bucresti, intre sediul Allview si Decathlon. Suprafata: 10.500 mp cu deschidere 139 metri lineari la strada Poienelor si deschidere de 54 de metri lineari la drumul ce leaga cartierul Noua de Ocolitoarea Brasovului (amenajat pe fosta cale ferata uzinala a fabricii de autocamioane). Exista un al treilea drum de acces neamenajat in suprafata de 900 mp ce leaga terenul de sensul giratoriu ce duce la Selgros de pe Calea Bucuresti. Exista Plan de Urbanism Zonal aprobat. Destinatie: zona de servicii, birouri si comert. Procent de ocupare al terenului - 30%. Coeficient de utilizare a terenului - 4. Regim de inaltime - S,D + P + 12-15. Ca utilitati regasim in fata terenului - apa, gaz metan, curent electric, canalizare, telefon si internet. Datorita pozitiei sale excelente se preteaza pentru constructii mall, hipermarket sau showroom. Pret - 138 euro/mp negociabil Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 138 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, zona Uzina 2, cu acces la cale ferata uzinala.
S  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, zona Uzina 2, cu acces la cale ferata uzinala. Suprafata: 4000 mp cu latime de 70 metri lineari si acces asfaltat direct din. Destinatie: birouri, depozite si hale Ca utilitati regasim pe teren - apa, gaz metan, curent electric, canalizare, telefon si internet. Terenul este ingradit si are pe toata suprafata o platforma pietruita. Pret - 70 euro/mp + T.V.A. Daca se doreste exista posibilitatea achizitionarii si terenului vecin in suprafata de 5100 mp la acelasi pret. Totodata exista si posibilitatea de cumparare si a unei cladiri de birouri in suprafata de 800 mp construiti compusa din Subsol, Parter, Etaj si Mansarda si a unei hale metalice in suprafa de 300 mp, ajungandu-se astfel la o suprafata totala a terenului 5300 mp, la pretul de 700.000 Euro +T.V.A. . Cladirea de birouri este amenajata cu incalzire in pardoseala, cu geamuri termopane, gresi si fainata, grupuri sanitare (1 la subsol si cate 2 la parter si etaj). Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 70 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, in zona Bartolomeu langa cartierul de blocuri Ava  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, in zona Bartolomeu langa cartierul de blocuri Avantgarden si langa targul auto. Suprafata: 21.900 mp cu deschidere 88 metri lineari la drum asfaltat, drumul de duce spre Institutul Cartofului. Destinatie: constructii locuinte, servicii, comert, hotelurisi restaurante. Regim de inaltime: P+7E-9E. Procent de ocupare al terenului - 40%. Coeficient de utilizare a terenului - 3,5. Se solicita P.U.D. pentru a se putea construi. Utilitati: toate utilitatile se afla in apropiere, respectiv gaz si curent electric langa teren, apa si canalizare la maxim 2-300 metri distanta. Panorama este superba, de pe teren se vad Muntii Tampa, Postavarul, Bucegi, Piatra Craiului si Magura Codlei. Pret - 30 euro/mp
Localitate: Brasov
Pret: 30 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat intre Brasov si Cristian, intre Duvenbeck si Hutchinson cu d  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat intre Brasov si Cristian, intre Duvenbeck si Hutchinson cu deschidere la DN 73. Suprafata este de 10.300 mp cu deschidere de 74 ml la DN 73 Brasov-Pitesti. Regimul actual al terenului este extravilan arabil, urmand ca printr-un Plan de Urbanism Zonal sa se schimbe destinatia terenului - comerciala sau industriala. Terenul este pretabil activitatilor comerciale: show-room-uri, hipermarket-uri, hoteluri sau alte activitati comerciale. De asemenea terenul este pretabil si activitatilor industriale: hale de productie sau depozitare. Utilitatile(apa si canal, gaz si curent electric) sunt in apropierea terenului, undeva la maxim 150 metri distanta de teren. Pret 33 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Cristian
Pret: 33 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat la intrarea in Ghimbav dinspre Brasov, intre Tess si Wiessam  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat la intrarea in Ghimbav dinspre Brasov, intre Tess si Wiessamn si vis-a-vis de Metro, cu deschidere la DN 1. Suprafata - 16.600 mp cu deschidere de 62 metri lineari la DN 1. Terenul este intravilan, arabil, insa prin P.U.Z. poate avea destinatie comerciala sau industriala. Terenul este pretabil activitatilor comerciale: show-room-uri, hipermarket-uri, hoteluri sau alte activitati comerciale. De asemenea terenul este pretabil si activitatilor industriale: hale de productie sau depozitare. In fata terenului regasim utilitatile: gaz, curent si canalizare. Apa se poate obtine prin forare. Pret - 55 Euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Ghimbav
Pret: 55 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat la intrarea in Ghimbav dinspre Brasov, in cartierul nou de v  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat la intrarea in Ghimbav dinspre Brasov, in cartierul nou de vile si de blocuri din spatele bisericii aurite. Suprafata - 2000 mp cu deschidere de 58 metri lineari la un drum de acces asfaltat. Ca si pozitionare este situat la 100 metri adancime de DN 73B (Ghimbav-Cristian) si la 300-400 metri distanta de DN 1. Terenul este intravilan, pentru constructii case. In fata terenului regasim toate utilitatile:apa, gaz, curent si canalizare. Panorama este superba, de pe teren se vad Muntii Tampa, Postavarul, Bucegi, Piatra Craiului si Magura Codlei. Peisajele in continua schimbare in functie de anotimp ofera un tablou cromatic minunat si relaxant. Pret - 45 Euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Ghimbav
Pret: 45 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat intr-un cartier nou de vile si de blocuri localizat la intra  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat intr-un cartier nou de vile si de blocuri localizat la intrarea in Ghimbav dinspre Brasov, pe strada Gentianei. Suprafata - 14.950 mp cu deschidere de 54 metri lineari la strda Gentianei. Terenul este intravilan cu destinatie constructie locuinte si functiuni complementare conform P.U.G. Ghimbav. Pentru a se putea construi trebuie intocmit un P.U.Z. prin care urmeaza a se stabili coeficientii urbanistici. Ca vecinatati vis-a-vis de teren regasim blocuri. In imediata apropiere a terenului exista si case In fata terenului regasim utilitatile: gaz, curent, apa si canalizare. Strada Gentianei este partial asfaltata, asfaltul terminandu-se cu 40 de metri inainte ca strada sa ajunga la teren. Panorama este deosebita, de pe teren se pot vedea Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavar, Tampa si Magura Codlei. Pret - 48 Euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Ghimbav
Pret: 48 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, cartierul Tractorul VII, vis-a-vis de Teo Center,  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov, cartierul Tractorul VII, vis-a-vis de Teo Center, la circa 700 de metri distanta de Coresi Mall si 200 metri de cartierul de blocuri ISARAN. Suprafata este de 3376 mp cu deschidere de 64 metri lineari la B-dul 13 Decembrie. Beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare. Este cuprins in Planul Zonal de Urbanism al Municipiului Brasov Tractorul VII zona 2 publicat in 03.02.2015 in zona mixta M2, avand un regim de inaltime P+8E-15E, un procent de ocupare al terenului de maxim 60 % si un coeficient de utilizare al terenului de 4,4, astfel fiind ideal constructii cartier de blocuri. Pret 175 euro/mp + TVA. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 175 Euro / pe MP
detalii

Terenurile propuse spre vanzare sunt situate in Poiana Brasov, zona Poiana Mica, vis-a-vis de comple  OFERTA :  Terenurile propuse spre vanzare sunt situate in Poiana Brasov, zona Poiana Mica, vis-a-vis de complexul Monterai. Suprafate: - 9.091 mp cu front la DN 1E, adica dumul ce leaga Poiana Brasov de Municipiul Brasov, drum asfaltat. - 10.626 mp la 30 metri adancime de DN 1E cu deschidere la strada Vanatorilor. - 7.203 mp si 3.455 mp cu deschidere la strada Doinasului - duce la complexul rezidential Silver Mountain, asfaltata si la 80 metri adancime de DN 1E Utilitati: apa, gaz, curent si canalizare langa terenuri. Terenurile sunt intravilane, exista plan de urbanism zonal aprobat cu destinatia hoteluri, pensiuni, complexe turistice, regim maxim de inaltime P+3E+M. Zona este deosebita, foarte usor accesibila din Brasov si foarte vizibila. De asemenea se ajunge foarte facil la partiile de schi si telecabina. Pret: 150 euro/mp +T.V.A. negociabil in functie de suprafata si pozitia ce se doreste a se achizitiona. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Poiana Brasov
Pret: 150 Euro / pe MP
detalii


   1    2  3  4  5   >>
harta vanzare terenuri

Reclama 120 x 150 px

Camasi si costume barbatesti

Mansardari

Reclama vanzare terenuri - verticala