Vanzare terenuri Brasov, vand teren Brasov, terenuri de vanzare, teren, oferte agentii, oferte particulari, oferte imobiliare, tranzactii imobiliare, afaceri imobiliare, portal imobiliare

 
www.terenuri-online.net
agentii imobiliare anunturi particulare
terenuri-online harta site
Vanzare terenuri
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Alba
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arad
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arges
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bacau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bihor
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bistrita-Nasaud
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Botosani
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Braila
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Brasov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bucuresti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Buzau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Calarasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Caras-Severin
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Cluj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Constanta
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Covasna
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dimbovita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dolj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Galati
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Giurgiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Gorj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Harghita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Hunedoara
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ialomita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Iasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ilfov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Maramures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mehedinti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Neamt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Olt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Prahova
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Salaj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Satu-Mare
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Sibiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Suceava
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Teleorman
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Timis
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Tulcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Valcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vaslui
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vrancea
cautare terenuri
harta vand teren
Vanzare terenuri din judetul Brasov - Oferte particulari

Vezi Oferte Agentii (0)OFERTE PARTICULARI (160)

   1    2  3  4  5   >>

Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov,in zona Schei, strada Dupa Iniste.
Suprafata: 253  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Brasov,in zona Schei, strada Dupa Iniste. Suprafata: 2531 mp cu deschidere 21 metri lineari la strada Dupa Iniste pe o lungime de 50 metri, dupa care se lateste la 40 de metri pe o lungime de 37 metri . Destinatie: constructii case sau locuinte colective. Regim de inaltime: D+P+2E+R. Procent de ocupare al terenului - 40%. Coeficient de utilizare a terenului - 1,2. Zona este foarte linistita, inconjurata de verdeata ceea ce confera un aer curat si foarte sanatos locului,iar priveliste este deosebita. Pe teren regasim o casa mai veche care poate fi usor demolata (exista un certificat de urbanism in acest sens) sau chiar si renovata (constructia este intr-o stare destul de buna). Pret - 245.000 Euro (aproximativ 98 euro/mp). Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 245000 Euro
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Cristian, la iesirea spre Vulcan, in spatele vechilor cas  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Cristian, la iesirea spre Vulcan, in spatele vechilor case sasesti.. Suprafata: 1547 mp cu deschidere 20 metri lineari la un drum pietruit si la 100 metri distanta de DJ Cristian-Vulcan, asfaltat. Destinatie: constructii rezidentiale. Terenul beneficiaza de panorama superba catre muntii Bucegi, Masivul Postavaru si Muntii Piatra Craiului. De asemenea in partea din spate a terenului regasim pomi fructiferi. Terenul este insorit si datorita faptului ca este un pic retras de la drumul principal ofera liniste. Ca utilitati regasim apa si canalizarea la marginea terenului, iar curentul electric si gazul se afla la 100 metri distanta. Prin fata terenului trece o linie de curent de 20 kV, pentru a se face conectarea la aceasta linie este necesar un post trafo. Pret - 35 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Cristian
Pret: 35 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Zarnesti, in zona Plaiul Foii.
Suprafata: 6500 mp cu des  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Zarnesti, in zona Plaiul Foii. Suprafata: 6500 mp cu deschidere 52 metri lineari la drumul principal asfaltat ce merge spre cabana Plaiul Foii. Destinatie: constructii case de vacanta, pensiuni, hoteluri sau alte facilitati turistice, conform P.U.Z.-ului ce urmeaza a fi aprobat in aceasta primavara. Terenul beneficiaza de panorama superba catre Muntii Piatra Craiului. Latura din spate a terenului are deschidere la raul Barsa. Terenul este foarte insorit si ofera o oaza de liniste in mijlocul unei naturi de o frumusete unica. Se doreste vanzarea in principal a intregii suprafete, insa se poate vinde si parcelat in 3 - adica o suprafata minima de circa 2200 mp, mai putin de atata nu se vinde !!! Ca utilitati regasim curentul electric la marginea terenului. Pret - 22 euro/mp negociabil in functie de suprafata dorita. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Zarnesti
Pret: 22 Euro / pe MP
detalii

Parcela propusa spre vanzare este situata in Brasov, cartierul Stupini, strada Barsei intersectie cu  OFERTA :  Parcela propusa spre vanzare este situata in Brasov, cartierul Stupini, strada Barsei intersectie cu strada Lujerului. Suprafata - 510 mp cu deschidere de circa 15 metri lineari la str. Barsei si de circa 35 metri lineari la strada Lujerului. Parcela este inabulata, intravilana, pentru constructii case - regim de inaltime D+P+2E+M. Parcela beneficiaza de urmatoarele utilitatile: apa, gaz, curent electric. Canalizarea este in lucru in tot cartierul Stupini. Vecinatati: case si vile. Panorama este superba, de pe parcele putem admira Muntii Bucegi si Postavarul. Pret - 25.500 euro(50 de euro/mp), foarte usor negociabil. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 25500 Euro
detalii

Parcele propuse spre vanzare sunt situate in Brasov, cartierul Stupini, strada Fantanii, la 50 metri  OFERTA :  Parcele propuse spre vanzare sunt situate in Brasov, cartierul Stupini, strada Fantanii, la 50 metri distanta de DN 13 Brasov- Tg. mures. Suprafata - 515 mp cu deschidere de circa 24 metri lineari la drum de acces de 9 metri latime. Parcelele sunt situate la circa 40 metri adancime de strada Fantanii - strada asfaltata. Parcelele sunt inabulate, intravilane, pentru constructii case - regim de inaltime D+P+2E+M. Parcelele beneficiaza de urmatoarele utilitatile: apa, gaz, curent electric - la circa 40 metri distanta. Canalizarea este in lucru in tot cartierul Stupini. Vecinatati: case si vile. Statia de autobuz este la circa 40 metri distanta de parcele. Panorama este superba, de pe parcele putem admira Muntii Bucegi si Postavarul. Pret - 38 euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 38 Euro / pe MP
detalii

Parcela propusa spre vanzare este situata in Brasov, cartierul Stupini, strada Fagurelui si la circa  OFERTA :  Parcela propusa spre vanzare este situata in Brasov, cartierul Stupini, strada Fagurelui si la circa 200 metri distanta de DN 13 Brasov - Tg. Mures. Suprafata - 1000 mp cu deschidere de circa 30 metri la un drum de acces situat la 30 metri adancime de str Fagurelui - strada asfaltata. Parcela este inabulata, intravilana, pentru constructii case - regim de inaltime D+P+2E+M. Parcela beneficiaza de urmatoarele utilitatile: apa, gaz, curent electric - situate la circa 30 metri distanta de parcela.
Localitate: Brasov
Pret: 30 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat in Municipiul Brasov, cartier Craiter, strada Ceferistilor.
 OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat in Municipiul Brasov, cartier Craiter, strada Ceferistilor. Suprafata - 723 mp cu deschidere de 20 metri lineari direct la drum asfaltat. Terenul este intabulat, destinat constructiilor civile (case). Conform Planului de Urbanism General al Municipiului Brasov terenul este incadrat in zona L1a -locuinte individuale si colective mici, cu maxim P+2 niveluri, situate în afara zonei protejate, pe parcelari traditionale/spontane. Indicatori urbanistici : Regim de inaltime - P+2+M, Procent de utilizare al terenului - maxim 40 %, Coeficient de utlizare al terenului - 0,8 ptr P+1 si 1,2 pentru P+2. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, canal, electricitate, telefonie si internet. Pe teren exista construita o casa modesta cu anexe, usor demolabile deoarece nu sunt intabulate.. Pozitionarea terenului este excelenta, intre case cu priveliste frumoasa catre munti si dealuri impadurite. Pret - 137 euro/mp (99.051 euro) negociabil. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov - Business X House. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 137 Euro / pe MP
detalii

Terenul propus spre vanzare este situat intre Brasov si Cristian, in spate la INA Schaffler, la circ  OFERTA :  Terenul propus spre vanzare este situat intre Brasov si Cristian, in spate la INA Schaffler, la circa 2 kilometri de DN 73. Suprafata este de 21.000 mp cu deschidere la drum betonat de 60 ml. Insa pentru cine doreste mai mult teren se pot ajunge la 7-8 hectare. Accesul catre teren se face din DN 73 pe un drum asfaltat, apoi circa 600-700 m pe un drum betonat si beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent si canalizare. Este teren intravilan pentru constructii industriale(fabrici, hale, depozite), fiind incadrat conform P.U.G. Brasov la zona A1 - subzona activitatilor predominant industriale si de servicii. Conform P.U.G. Brasov POT-ul este de 80 %, iar CUT-ul volumetric este de 15, la o inaltime maxima a constructiilor de 20 metri. Se solicita intocmire P.U.Z. conform certificatului de urbanism. Exista linie de autobuz apartinand RAT BV care ajunge pana in fata terenului - linia 5M. Pret - 16 Euro/mp Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
Localitate: Brasov
Pret: 16 Euro / pe MP
detalii

Teren Rasnov- Glajerie 1000 mp, situat la liziera padurii de brazi, FS - 27 metri la drum asfaltat r  OFERTA :  Teren Rasnov- Glajerie 1000 mp, situat la liziera padurii de brazi, FS - 27 metri la drum asfaltat recent, curent langa teren, intabulat, intravilan, raul Glajerie la 10 metri de teren, panorama deosebita, pret 15.000 euro , tel- 0741200850
Localitate: rasnov
Pret: 15 Euro / pe MP
detalii

Particular, vand 2500 MP pe strada Podul Lui Grid nr. 62 in zona Schei a Brasovului. De curand s-a m  OFERTA :  Particular, vand 2500 MP pe strada Podul Lui Grid nr. 62 in zona Schei a Brasovului. De curand s-a mai amenajat un drum de acces pana in dreptul terenului. Terenul ofera privelisti minunate (priveliste panoramica) asupra muntelui Tampa si Centrului Istoric al Brasovului. Acces la utilitati: electricitate, apa, canalizare. Front minim 22 metri. Accesul la teren se face din centrul vechi din strada Podul lui Grid si din parcarea Belvedere, de pe drumul catre Poiana Brasov. Exista PUZ aprobat.
Localitate: Brasov
Pret: 50 Euro / pe MP
detalii


   1    2  3  4  5   >>
harta vanzare terenuri

Reclama 120 x 150 px

Camasi si costume barbatesti

Mansardari

Reclama vanzare terenuri - verticala