Vanzare terenuri Ilfov, vand teren Ilfov, terenuri de vanzare, teren, oferte agentii, oferte particulari, oferte imobiliare, tranzactii imobiliare, afaceri imobiliare, portal imobiliare

 
www.terenuri-online.net
agentii imobiliare anunturi particulare
terenuri-online harta site
Vanzare terenuri
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Alba
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arad
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Arges
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bacau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bihor
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bistrita-Nasaud
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Botosani
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Braila
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Brasov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Bucuresti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Buzau
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Calarasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Caras-Severin
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Cluj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Constanta
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Covasna
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dimbovita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Dolj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Galati
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Giurgiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Gorj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Harghita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Hunedoara
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ialomita
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Iasi
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Ilfov
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Maramures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mehedinti
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Mures
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Neamt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Olt
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Prahova
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Salaj
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Satu-Mare
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Sibiu
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Suceava
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Teleorman
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Timis
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Tulcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Valcea
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vaslui
vanzare terenuri vand teren vanzare terenuri Vrancea
cautare terenuri
harta vand teren
Vanzare terenuri din judetul Ilfov - Oferte particulari

Vezi Oferte Agentii (7)OFERTE PARTICULARI (1106)

   1    2  3  4  5   >>

Proprietar vand teren construibila la 100ml de soseaua principala din comuna Berceni.  OFERTA :  Proprietar vand teren construibila la 100ml de soseaua principala din comuna Berceni.
Localitate: Berceni
Pret: 8700 Euro / pe MP
detalii

Teren de vanzare in Comuna Berceni Judetul Ilfov, direct de catre Proprietar - persoana fizica. Ofer  OFERTA :  Teren de vanzare in Comuna Berceni Judetul Ilfov, direct de catre Proprietar - persoana fizica. Ofer spre vanzare lot de teren intravilan, ideal pentru investitie sau constructie de casa, pe Strada Plopilor - Independentei. Teren in suprafata de 550mp utili, la pretul de 12.000 Euro lotul. Toate actele sunt aprobate - la zi, regim de inaltime - P+1E+M. Drumuri amenajate : asfalt + piatra. Utilitati : curent electric. Terenul este situat intr-o zona bine dezvoltata.
Localitate: Berceni
Pret: 12000 Euro
detalii

Teren intravilan de vanzare, lot de casa in suprafata de 534mp utili, la intrare in Comuna Berceni J  OFERTA :  Teren intravilan de vanzare, lot de casa in suprafata de 534mp utili, la intrare in Comuna Berceni Judetul Ilfov. Terenul este pozitionat la o distanta fata de Bulevardul 1 Mai de aproximativ 200m, pe Strada Padurea Craiului, in Cartierul Nou. Drumul de acces la teren este amenajat. Curent electric, Gaze naturale. Toate actele in ordine, puz in lucru. Pret : 15.500 Euro -> 534mp utili. Vanzare direct de catre Proprietar. Fara costuri ascunse. Contact : 0721861666, contact@berceni-ilfov.ro.
Localitate: Berceni
Pret: 15500 Euro
detalii

Loturi de teren intravilan, in Comuna Berceni Judetul Ilfov, de vanzare direct de catre Proprietar -  OFERTA :  Loturi de teren intravilan, in Comuna Berceni Judetul Ilfov, de vanzare direct de catre Proprietar - persoana fizica. Terenuri in suprafete de 462mp utili ( deschidere 16.3m, adancime 28.3m ), la pretul de 13.500 Euro lotul. Zona de vile recent construite - locuite, pe Strada Plopilor - Independentei, avand ca si drum de acces la teren - asfalt si piatra. Curent electric. Toate actele in ordine, puz in lucru. Pentru informatii aditionale si vizionari : 0725.642.364, ditu.alina87@yahoo.com.
Localitate: Berceni
Pret: 13500 Euro
detalii

Teren construibil bine pozitionat cu 2 deschideri (drum de 11m respectiv 9m), in comuna Berceni
Sup  OFERTA :  Teren construibil bine pozitionat cu 2 deschideri (drum de 11m respectiv 9m), in comuna Berceni Suprafata este utila cu o deschidere de 22m si alta de 15m.( cota indiviza de drum este gratuita) Utilitati: acces gratuit la reteaua de curent electric (fara despagubire) cablu tv – internet Drum de acces asfaltat, partial pietruit, iluminat. Posibilitate achitare in RATE – sunt disponibile si alte suprafete.
Localitate: Berceni
Pret: 29 Euro / pe MP
detalii

Teren intravilan construibil de vanzare cu posibilitate achitare in Rate, proiect rezidential de anv  OFERTA :  Teren intravilan construibil de vanzare cu posibilitate achitare in Rate, proiect rezidential de anvengura ECO-LAND cu 300 de loturi, situat in zona lacuri de agrement si pescuit. Aici va oferim oaza de relaxare de la marginea Bucurestiului si locul ideal pentru viitorul dumneavoastra camin ! Accesati si site-ul nostru pentru mai multe detalii : www.terenberceni.com
Localitate: Berceni
Pret: 23 Euro / pe MP
detalii

Proprietar - persoana fizica, ofer spre vanzare loturi de teren, ideale pentru constructii de case,  OFERTA :  Proprietar - persoana fizica, ofer spre vanzare loturi de teren, ideale pentru constructii de case, situate intr-o zona in plina dezvoltare din Comuna Berceni - Judetul Ilfov, pe Strada Plopilor - Independentei. Teren intravilan, cu toate actele aprobate - la zi, in suprafata de 466mp utili. Cartier nou de vile - locuite, acces auto - drumuri amenajate. Curent electric. Pret - 10.000 Euro -> 466mp utili. Pentru informatii aditionale, ma puteti contacta la nr. - 0760458670.
Localitate: Berceni
Pret: 10000 Euro
detalii

Proprietar vand loturi teren in proiect rezidential, suprafata 480mp (380 mp utili +100mp cota drum  OFERTA :  Proprietar vand loturi teren in proiect rezidential, suprafata 480mp (380 mp utili +100mp cota drum ) situat in Comuna Berceni, cca 6km de Bucuresti, oferta speciala posibilitate RATE. Detalii pe : www.terenberceni.com
Localitate: berceni
Pret: 5750 Euro
detalii

Teren de vanzare direct de catre Proprietar - persoana fizica, la intrare in Comuna Berceni Judetul  OFERTA :  Teren de vanzare direct de catre Proprietar - persoana fizica, la intrare in Comuna Berceni Judetul Ilfov. Teren intravilan in suprafata de 354mp utili, situat intr-o zona rezidentiala din Cartierul Nou, pe Strada Padurea Craiului. Accesul la loturile de teren se face pe un drum amenajat, distanta pana in Bulevardul 1 Mai fiind de aproximativ 200m. Utilitati : curent electric, gaze naturale. Terenuri de vanzare, cu toate actele in regula; pret 15.500 Euro -> 354mp utili. Telefon : 0745210029; E-mail : ditu.alina87@yahoo.com.
Localitate: Berceni
Pret: 15500 Euro
detalii

Vand teren INTRAVILAN, lot de casa cu suprafata de 426mp utili, la intrare in comuna Berceni, la num  OFERTA :  Vand teren INTRAVILAN, lot de casa cu suprafata de 426mp utili, la intrare in comuna Berceni, la numai 5 min. de metrou Berceni. Acte la zi: cadastru, intabulare, PUZ aprobat, etc. Posibilitate de RATE – direct proprietar.
Localitate: Berceni
Pret: 28 Euro / pe MP
detalii


   1    2  3  4  5   >>
harta vanzare terenuri

Reclama 120 x 150 px

Camasi si costume barbatesti

Mansardari

Reclama vanzare terenuri - verticala